Wat leuk dat je mijn site bezoekt! Mijn naam is Annemies Visée-den Teuling, in 1949 geboren en getogen in het Brabantse land en nu alweer een kleine 50 jaar thuis in de prachtige Betuwe. 

De passie voor tekenen en schilderen zat er al vroeg in. Tijdens mijn jonge jaren was ik vaak te vinden met een schetsblok en verfpalet. Door de combinatie van een drukke baan en een gezin heeft dit een periode op een laag pitje gestaan, maar toen de kinderen uit huis waren heb ik mijn passie verder kunnen ontwikkelen via vele workshops en schilderlessen. 

In het begin maakte ik alleen aquarellen, tot ik acrylverf  ontdekte. De schilderijen werden steeds groter en vaak 1 x 1 meter. Meestal schilder ik op doek, maar ook vaak op mdf platen. Die schilderijen worden wel  zwaar maar kunnen niet krom trekken. Ook voor bepaalde grote maten is schilderen op hout fijn, omdat doek lastig te verkrijgen is in die maten. Mijn stijl is divers, van landschappen naar abstract, maar vaak kleurrijk. 

Kijk vooral rond en aarzel niet om contact op te nemen wanneer je vragen of ideeën hebt. Ik heb ook een Facebookpagina: atelier Annemies. 

 

Liefs van Annemies